کد خبر 1787492
تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۷

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی مصاف عقل و جهل نوشت:

کانال وابسته به سلطنت طلبان است و نسبتش به موساد می رسد. جزو همان کانال های زردی است که شبانه روز، برای حمله آمریکا انگاره سازی می کند.

اما بعد از چند ماه عملیات روانی، ناچار شده به درماندگی آمریکا اعتراف کند:

"طبل جنگ شنیده می شود، ولی خبری از یورش نیست. تردید و دودلی ترامپ در برابر ایران، ریشه در تضادی ساختاری دارد.

او از یک‌سو در جنگ ۱۲ روزه، به زیرساخت‌های هسته‌ای ایران ضربه زد و با شعار «کمک در راه است»، آشکارا از اعتراضات پشتیبانی نمود، ولی از سوی دیگر، خود او بود که بیدرنگ به نبرد پایان داد و هفته‌هاست که در میانه‌ی هیاهوی ناوها و اولتیماتوم‌ها، از حمله قطعی بازمانده است.

مشکل تعویق های پیاپی حمله،در شبکه‌ای پیچیده از موانع راهبردی و داخلی است: ۱. از دیدگاه کاخ سفید، ظاهرا برخلاف پرونده‌هایی چون ونزوئلا، در ایران، نیروی جایگزینی روی زمین وجود ندارد. ۲. پهنه سرزمینی ایران و پراکندگی مراکز حساس باعث شده تا کارشناسان پنتاگون هشدار دهند حملات، قادر به تغییر رژیم نیستند و جنگ زمینی نیز خط قرمز مطلق ترامپ است. ۳. نظرسنجی‌هایی مانند «کایینی‌پیاک» نشان می‌دهد ۷۰٪ آمریکایی‌ها مخالف جنگی جدید هستند. ملت آمریکا از «جنگ‌های بی‌پایان» خسته است. ۴. حتی طرفداران پروپاقرص ترامپ، اولویت را به اقتصاد و مرزهای داخلی می‌دهند. آن‌ها نمی‌خواهند مالیاتشان صرف ویرانی در خاورمیانه شود. ۵. طبق «قانون اختیارات جنگ»، ترامپ برای هر نبردی فراتر از ۶۰ روز به تأیید کنگره نیاز دارد؛ جایی که دموکرات‌ها و حتی برخی جمهوری‌خواهان مخالف، منتظرند تا او را به مسلخ استیضاح یا شکست سیاسی بکشند. ۶. هرگونه درگیری گسترده، بهای انرژی را جهش داده و دستاوردهای اقتصادی ترامپ را که برگ برنده اوست، خاکستر می‌کند. ۷. تمرکز بیش از حد بر تهران، یعنی باز گذاشتن دست چین در تایوان و روسیه در اوکراین؛ اشتباهی که استراتژیست ‌های کاخ سفید مایل به تکرار آن نیستند.

به نظر می‌رسد آنچه شاهدیم، نه «برنامه عملیاتی برای شروع جنگ»، بلکه آرایش نظامی برای تسهیل در مذاکره و تسلیم شدن تهران است. ترامپ با ایجاد «وضعیت تعلیق» و ضرب‌الاجل‌های پیاپی، می‌کوشد ایران را به سمت میزی هدایت کند که در آن، کمترین قدرت چانه‌زنی را داشته باشد.

در واقع، هدف ترامپ از این تجمع پرهزینه نظامی، مهار از طریق وحشت است. ولی این قمار یک تاریخ انقضا دارد و اگر به یک نتیجه ملموس (یا توافق یا ضربه محدود) منجر نشود، اعتبار بازدارندگی آمریکا خدشه‌دار خواهد شد".

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 3
  • IR ۲۱:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۳
    6 0
    إن کید الشیطان کان ضعیفا

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس